Outfit | New Leggings from oroblù!

Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion,

Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion, Black and white look, Oroblù leggings, oversized shirt, 1310bynora, fashion,

Wearing | Leggings: Via Oroblu here* / Shirt & Bag: oldie / Sneakers: Twinkeltje* /

Een paar nieuwe leggings van Oroblù! Best even een uitdaging om deze te combineren en dat is precies waarom ik deze uitkoos! Hij is apart en leuk 🙂 Hij is wel dun *denk aan een dikke panty* dus een lang shirt is een must!
En daarom pakte ik dit super oversized shirt erbij die jullie afgelopen zondag zagen in mijn throwback. De inspiratie voor deze look haalde ik daar uit! En eigenlijk vind ik het wel een geslaagde combo!
Wat vinden jullie ervan?

ENG | A pair of new leggings from Oroblù! It was a bit of a challenge to combine this one but that is exactly why i chose the legging! It’s different and fun 🙂 and not that thick *think more the thicker tights* so a long shirt is a must!
And that’s why i paired it with my oversized shirt that i showed you in the throwback on Sunday. The inspiration for this look i took out of that one! And yeah i do really like this combo!
What do you think about it?

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me