Outfit | With my Bestfriend.

Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Best friend, presa canario

Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Best friend, presa canario Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Outfit, personal style, Comfy look, 1310bynora, Best friend, presa canario

Wearing | Shirt: Oldie from lws* / Leggings: H&M / Scarf: Primark / Sneakers: Reebok*/ Sunglasses: Old /

Met men beste vriendje op de foto! Men big boy en lieveling samen met Xiam maar tegelijk op de foto is een big no go voor die 2 haha :P. Onze kleine Damon die inmiddels niet meer zo klein is maar een echte volwassen boef.
Van 3 jaar. Een goeie lobbers zoals ze het hier zeggen, en een klein beetje *lees heel erg lui* is ie ook wel ;).
Ja wat ben ik blij met deze lieverd die me elke dag aan het lachen maakt! En nu samen op de foto hij draagt een brindle coat en ik mijn comfy look voor het weekend!
Wat vinden jullie van de outfit en de foto’s :).

ENG | On the picture with my bestfriend! My big boy and sweetie, together with xiam of course but getting those 2 together on the picture is a no go haha :P. Our little Damon that isn’t so little anymore but a adult 3 year young dog. A good big sweet dog our how we say Lobbers:P and a bit lazy *read really lazy* he is to ;).
Yes i am so happy with this good boy that makes me smile everyday! And now together for this shoot, he is wearing his brindle coat and me my comfy weekend look!
What do you think about the outfit and the pictures?

Happy Day and big paws <3
XX Annora & Damon.

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me