New in | Amazonas Slippers

New in Amazonas Slippers, Fun colors,

Amazonas slippers, newin, Fashion, Comy style Summer slippers, newin, Amazonas, Amazonas slippers, Fun colors, silver white, Amazonas slippers.nl, Fun colors, silver white,

Slippers voor de zomer! Wie draagt ze niet, ze zijn super makkelijk comfortabel en het beste aan de Amazonas slippers die je hierboven ziet is dat ze super groen zijn! Daar bedoel ik mee dat ze samen gesteld zijn uit meer dan 80% gerecycled materiaal!.

Ik mocht een paar uitkiezen en koos voor het model “ Amazonas Fun colors in silver white”. Het model is super simpel en ze lopen heerlijk en totaal niet zwaar! Het is een stevige slipper en ik denk niet dat je hak hier zomaar doorheen gaat *Dat gebeurd namelijk best wel vaak bij sommige slippers*!
Ja Super blij ben ik er mee en ze zullen dan ook veel gedragen worden deze zomer! En ik heb ze ook al een dagje aan gehad, een outfit daar van zal snel online komen!

Je kunt deze Amazonas slippers vinden op www.amazonas-slippers.nl! Naast dit model vind je daar nog veel meer modellen met verschillende kleuren! En ook met dikkere zolen!

 

ENG | Flip flop / Slippers for the summer! Who doesn’t wear those, they are easy comfortable and the best thing about these Amazonas slippers you see above is that they are super green! I mean that they are made out of recycled products for more than 80%!

I had the change to chose a pair and went for the model “Amazonas Fun colors in silver white”. The model is super simple they are really comfy to walk in and not heavy at all! It’s a solid slipper, and i am sure your heel will not go through *i find that happening a lot with some slippers*!
Yes i am super happy with them and will be wearing them a lot this summer! And i already wore them, a outfit will be up soon where you see me wearing these!

You can find the Amazonas slippers on www.amazonas-slippers.nl! Next to this model, you can find a lot more different ones! Also with thick soles!

Have a lovely day everyone!
XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
These been sent to me, Thank you Cream pr!