What to wear | Great basics.

Basics, Musthaves, Loafers, gucci, culotte, striped top

 

Een nieuwe what to wear met wit streepjes en zwart! Super goeie basics zie je hier die zeker een musthave zijn voor de zomer! Daar over schreef ik voor Vanessa van vanessablogt een gast artikel over 6 basics musthaves voor de zomer! Je kan het artikel vinden op Vanessablogt.be en je laten inspireren met mooie basics!

Bij de bovenstaande inspiratie ga ik voor een culotte gewoon omdat ik deze telkens leuker begin te vinden.. en daarbij groeit de obsessie voor gucci loafers enorm en dus weer een gucci schoen.. ik zal maar zeggen keep on dreaming dreamer. haha!
Wat vinden jullie van deze what to wear en van mijn gast artikel op vanessablogt?

A new what to wear, white stripes and black. Good basics that are a real musthave this summer! And about that i wrote a guest post for Vannessablogt with 6 musthave basics for summer! You can find the post on Vannessablogt.be and get inspired with these good basics!

And then about the inspiration above, i went with a culotte just because i like those more and more.. with that my obsession for the gucci loafer is growin and so i added these gucci loafers… Well i say keep on dreaming dreamer haha!
What do you think about this what to wear look and about my guest post on vanessablogt?

Happy day everyone!
XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /