Shoplog Sans-online + Try on!

Sans online, shoplog, try on, new in.

Tijd voor een kleine shoplog!
Ik mocht weer wat nieuws uitzoeken bij Sans-online, en nam onder andere een kijkje bij de Dameskleding. Maar ook worp ik even een blik bij de Herenkleding want hey je weet maar nooit wat je vindt! Uiteindelijk vond ik 3 leuke items en die laat ik jullie vandaag zien + try on foto’s!

Time for a little shoplog!
I got the change to chose some new items again at Sans-online. I took a look at the womens wear department but also at the mens department because you never know right! Eventually i found 3 new items and these i am showing u today with try on shots to!

Only shirt, green, newin, 1310bynora Back details, green only t-shirt, Try on, only shirt, sans online Jacqueline de Yong t shirt, blue, elephant Try on, blue shirt, look, Black flared pants, Jacqueline de Yong, Try on flared pants, black, pants, newin

En dat zijn men nieuwe items! ik kan natuurlijk niet wachten om deze jullie ook in outfits te laten zien dus die zullen dan ook snel volgen :).
De zwarte flared broek vond ik in de sale en de twee andere shirts vind je in de nieuwe collectie *Het blauwe shirt is nu ook in de sale!* het groene shirt is van Only, het blauwe shirt en de zwarte broek zijn beide van Jacqueline de Yong!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe goodies?

And those are my new items! Of course i can’t wait to show you these in outfits so that will follow up soon!
The black flared pants i found in the sale and the other shirts in the normal collection *but the blue one is on sale now to!* The green shirt is from Only and the blue shirt and black pants are from Jacqueline de Yong!
What do you think about my new goodies?

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
These items been sent to me.