Outfit | Love for simplicity.

Outfit, personalstyle, Annora Klappe, look

Outfit, style, simplicity, fashion Oroblù jeggings, H&M sneakers, details, Simple look, Casual style, green shirt, Blogger, jeggings, Only shirt, Sneakers, H&M Oroblù jeggings, Only shirt, scarf, Sunglasses, look Simple look, fashion blogger, 1310bynora, style Details, only shirt, look, style, simple Look, style, simplicity, what i wear,

Wearing | Shirt: Only* / Jeggings: Oroblù* / Scarf: Oldie / Sunglasses: Lovelywholesale* / Sneakers: H&M /

Simpele looks, mijn liefde ervoor is groot. I hou van simpel en begin er telkens meer van te houden. Allebei of het simpel is in kleur of simpel in combinatie.. Een jeans met een shirt of een zwart witte look. Het is altijd goed! En hey het is zeker geen geheim dat comfort in fashion een must is voor mij!
Deze looks is wel het goeie voorbeeld van Simplicity. Een blauwe Jegging *Comfort* en een lang casual shirt, sneakers, sjaal en zonnebril! Simpel is het maar ik hou van dit soort looks, jij ook?
En wat vinden jullie van deze outfit?

Simple looks, my love for those is big. I love simplicity and starting to love it more and more. I like them both in colors our in combinations.. as in a jeans with a shirt and sneakers our a black and white simple combo. It’s always good! And hey it’s not a secret that for me comfort in fashion is a must!
So this looks talks simplicity for me. A blue jegging *Comfort* a long casual shirt some sneakers and a scarf with sunny’s! Simplicity it is and i love those kinda looks don’t you?
And what do you think about this look?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me