L’Occitane Verbena EDT Limited edition

L'occitane Verbena Eau de Toilette (2)

L'occitane Verbena Eau de Toilette (3) L'occitane Verbena Eau de Toilette (4) L'occitane Verbena Eau de Toilette (5) L'occitane Verbena Eau de Toilette (1)

Verbena en Lavender vieren hun 40e verjaardag met L’Occitane!
Verbena was het eerste parfum in de collectie van L’Occitane, parfumeur in de Provence. De geur is het thema van een lang liefdesverhaal, dat begon met de herinneringen van een kind aan de Provence. Nu Verbena zijn 40e verjaardag viert, siert het aromatische kruid een limited edition collectie omrand door diagonale groene lijnen. Het ontwerp voert je mee de lucht in en geeft een prachtig uitzicht op de velden met lange rijen verbena in de Drôme Provençale onder jou. De groene strepen reiken zo ver als het oog kan zien. Het is tijd voor de oogst.

Een super mooi concept van L’Occitane en wat ruikt deze parfum lekker. Eerlijk is eerlijk verbena dat had ik nog nooit zo sterk en goed geroken in een een geurtje maar het is nu al een groot favoriet.
Een frisse zomerse geur. Het flacon vind ik zelf prachtig simpel maar mooi en in groen gekleurd natuurlijk!
De eau de toilette blijft redelijk lang hangen, in de namiddag een spraytje erbij is lekker maar hoeft niet per see want je ruikt hem dan nog wel maar minder sterk.

ENG  |

Such A good concept from L’Occitane, Verbena and lavender are both celebrating their 40 years of existence.
Verbena was the first perfume in the Collection from L’Occitane And for the 40 years celebration they made this limited edition!
It such a fresh scent, to be honest i never knew the Verbena scent that good but now i do and yes i love it a true fave now! With that i love the perfume bottle it’s simple nice and green since this goes perfectly with the theme!
The Eau de toilette stays on pretty long! You can still smell it in the afternoon but if you want the scent to be a bit stronger then i would spray a bit more on and make it new again!
They did also brought out some other products to celebrate with these and the prices you can see below!

Maar ze hebben niet alleen een parfum uitgebracht ter ere van deze 40 jaar.
Hieronder zie je het Persbericht van L’Occitane met de andere  lavender en Verbena producten.

L'occitane verbena en lavender, L'occitane verbena en lavender,

Prijs informatie :

Verbena EDT Limited Edition 100 ml € 48,00
Verbena Exfoliating Fresh Shower Gel 250 ml € 14,50
Verbena Rough-cut soaps 2×100 g € 10,00
Verbena Moisturizing Body Mousse 150 ml € 23,00
Verbena Fresh Body Mist 50 ml € 13,00
Lavender Foaming bath 500 ml € 24,00
Lavender Rough-cut soaps 2×100 g € 10,00

De nieuwe Verbena en Lavender producten zijn verkrijgbaar vanaf juni 2016 in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl!

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
The products in this post been sent to me.