Beauty review| MUA Skin define hydro primer

MUA Skin define hydro primer, Beauty, review, 1310bynora, Mooipr

MUA Skin define hydro primer (4)MUA Skin define hydro primer, Beauty, review, 1310bynora, Mooipr MUA Skin define hydro primer, Beauty, review, 1310bynora, Mooipr MUA Skin define hydro primer, Beauty, review, 1310bynora, Mooipr MUA Skin define hydro primer, Beauty, review, 1310bynora, Mooipr

Zoals je hierboven kan zien komt de MUA Skin define hydro primer in een potje. De verpakking ziet er mooi en simpel uit. Heel hygiënisch is het niet omdat je telkens weer terug gaat met je vinger in het potje, of je moet dit met een spatel of lepel eruit halen en deze schoonmaken na gebruik en zo de hygiene te behouden. Wel kun je het nagebruik zoals je op de foto kan zien afsluiten met een 2e dekseltje.

De primer zelf is een jelly structuur en daarna wordt hij wat meer waterig. Je brengt het makkelijk aan op de huid en daarna moet je het eventjes laten drogen.
Het geeft echt een fris gevoel en ook maakt het je huid veel gladder wat super prettig is als basis voor je foundation en om een no make up finish te creëren!

Eigenlijk is alleen de verpakking dus mijn opmerking met dit product, was het maar in een tube gekomen! Want dan was dit echt een win win! Ik vind het toch ook zonder tube zeker een budget aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe primer!

Je vindt deze MUA Skin define hydro primer voor 6,99 in de schappen bij Kruidvat of online op kruidvat.nl

 

As you can see above the MUA Skin define hydro primer comes in a jar. The packaging looks pretty and simple. But it’s not a hygienic one, you have to go back in with your finger all the time, our you have to use a spatula our a spoon to get the product out and keep the hygiene this way. You do have a lid to close it as a extra.

The primer it self is from a jelly structure and when you get it out of the jar it gets more watery. You can easily apply it on to the skin and after applying it takes a few seconds to let it dry. It really leaves your skin fresh and super smooth perfect to apply your foundation on and get a no make up look finish!  

My only complain about this primer is the packaging, if it only came in a tube! Because then this product would definitely be a winner in my eyes! But with that said I still really like it and would definitely recommend it to you when you are looking for a good budget primer! 

You can find the MUA Skin define hydro primer for €6,99 at the Kruidvat our online at kruidvat.nl

 

Lijkt deze primer jullie wat? Would you try this one out? XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
The product in this post was sent to me. Thank you Mooipr!