Beauty Review | MUA Luxe Velvet Lip Lacquers

MUA Matte velvet lip lacquers, Beauty, Review, 1310bynora, swatches

MUA Matte velvet lip lacquers, Beauty, Review, 1310bynora, swatchesMUA Matte velvet lip lacquers, Beauty, Review, 1310bynora, swatches

Zest, Vivacity, Moxie, Tranquility, Kooky, Reckless

MUA Matte velvet lip lacquers, Beauty, Review, 1310bynora, swatches

Hierboven zie je de nieuwe kleuren in de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers lijn!
De verpakking vind ik mooi simpel en mat afgewerkt dit ziet er netjes uit.
de applicator sponsjes waarmee je de matte velvet lip lacquer aanbrengt vind ik ook goed! Al is het wel eventjes wennen om zo’n gepigmenteerd lip product aan te brengen met best wel trillerige handen 😛 haha.

Ik heb men best gedaan en zo ontstonden de swatches!
Wauw dacht ik direct al toen ik ze geswatched had op mijn arm, wat een pigment zo mooi!
En ja dit is ook zo op de lippen hierboven draag ik 1 laagje van de velvet lip lacquer! *en schubben moest ik hoor om deze er weer van af te krijgen jeetje!*
De kleuren vind ik dan bij sommige wat lastiger paars is bijvoorbeeld niets voor mij, eigenlijk zijn ze allemaal super bright behalve de kleur Tranquility, dit is echt een nude kleurtje die wat meer naar bruin neigt maar wel direct mijn favoriet is samen met Moxie!

De houdbaarheid van de Velvet lip lacquers is echt super. Als je voorzichtig bent met eten en drinken blijven ze echt sowieso een halve dag perfect zitten en wellicht kun je het dan s’middags wat bij werken maar dit hoeft niet persee.

Ja ik vind dit een goed product voor een goeie prijs van €4,99 ben jij gek op gepigmenteerde lipkleuren dan is dit wat voor jou! Je vind de Velvet lip lacquers bij kruidvat en hier online op kruidvat.nl
Wat vind jij van deze Lip lacquers en welke kleur is jou favoriet?

 

Above you see the new colors in the MUA Luxe Velvet Lip Lacquers collection!
I love the packaging simpel and with a matte finish which makes them look neat.
The Sponge applicator is a nice one for the application. It does takes some time to get used to it though it’s so pigmented and with a little bit of shaky hands it’s something that needs practice :P.

But i did my best and so the swatches are here!
At first i swatched the velvet lip lacquers on my arm, i already was pretty impressed with the pigmentation! And yes this also shows on the lips wearing only one layer above in the swatches! *And ohh i had a hard time scrubbing them of after*.
The colors are all really bright and some i don’t really like, Kooky the purple one is just not my thing but the only nude color Tranquility i love! And that is together with Moxie my fave from this selection!

The velvet lip lacquers remain pretty long on the lips! When you are carefully with eating and drinking you could go for the whole day but maybe you want to touch up in the afternoon to get the full brightness back again!

Yes i like this product and that for €4,99 makes it a great budget one, Are you a fan of pigmented lip colors then this is definitely something for you! You can find the Velvet lip lacquers at kruidvat stores our online at kruidvat.nl.
Let me know what you think about them and which color is your fave?

 

MUA Matte velvet lip lacquers, Beauty, Review, 1310bynora, swatches

XX Annora!

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
These products been sent to me.