Quick Styling with Keune!

Keune Quick styling, musthaves, Hair products

Vandaag laat ik jullie mijn Haar transformatie zien die ik in 5 minuten bereikte met de Quick styling producten van Keune! Hierbij Laat ik je weten wat mijn mening is over de producten en of het inderdaad zo snel is en ook fijn?!

Today i am showing u my Hair transformation that i achieved in 5 minted with the Quick styling products from Keune! I am giving my opinion and telling you if the products are really that quick in use and still nice to?!

Eerst even de producten op een rijtje en wat Keune hier over zegt!

Keune quick styling,

Keune Design Volume Powder – Powder puff |
Dé Volume Powder die zorgt voor superieur volume
vanaf de haaraanzet. De poeder heeft een matte finish
en is een perfect product voor dagelijks gebruik. Strooi
wat poeder op de aanzet van je haar en masseer het in
met je vingertoppen. Breng je haar in het gewenste
model. Perfect wanneer je van ’s morgens vroeg tot ’s
avonds laat op pad bent. Even de vingers door het haar
halen en je kunt er weer tegenaan.
Keune Design Volume Powder, 7gr kost €15,00

Keune Design Press Wax – Body and texture |
Deze niet vette wax spray geeft je haar textuur en body
zonder het te verzwaren. De combinatie van haarlak en
wax maakt deze spray buitengewoon veelzijdig en ideaal
om op eenvoudige wijze meer textuur en volume te
creëren! Geschikt voor gebruik op kort tot middellang
haar.
Keune Design Press Wax, 200ml kost €14,05

Keune Design Dry Shampoo – Strong and clean |
De Dry Shampoo werkt zonder water en absorbeert de
oliën die ervoor zorgen dat het haar vet aanvoelt. Na
gebruik voelt het haar schoner en voller. Bamboe
extracten versterken het haar. Voor het beste resultaat
spray je de Dry Shampoo op de aanzet van het haar en
op ca. 20 cm afstand. Het haar kan in ieder gewenst
model gebracht worden en blijft de gehele dag goed
zitten.
Keune Design Dry Shampoo, 200ml kost €15,35

Keune Quick styling before and after

En zo ziet het er dan uit in mijn haar! Eerst gebruikte ik de Volume poeder, Wat echt een heel fijn product is en gewoon goed zijn werk doet, ik gebruik vaker volume poeders en kan hem vergelijken met die van Osis. Ik zou dan nu voortaan voor de Keune gaan omdat deze je haar een stuk minder vet maakt en dus ook minder plakkerig en toch veel volume creëert! De wax spray bracht ik daarna aan om iets meer volume in ook de lengte te brengen dit werkt prettig en is eigenlijk gewoon als een haarlak. Je bent snel klaar zo als Keune ook aangeeft met deze producten!

De Droogshampoo heb ik een dag later gebruikt toen mijn haar een beetje vet werd. Dit werk gewoon als een normale droog shampoo. Hij ruikt echt heerlijk fris maar je moet wel uitkijken met aanbrengen want deze wil wel een waas achterlaten als je iets teveel gebruikt. Dat deed ik ook en zo was mijn haar een beetje wit boven op haha. Naar een paar keer door borstelen is dit niet meer te zien en je haar ziet er weer fris uit!

Eng | And this is how it looks on my hair! The Volume powder is a really nice product that does his job perfectly, in comparison with my Osis dust i would go with the Keune it’s less sticky but creates the same volume. And as Keune say’s it’s quick and easy!  After that I used the press wax and created more volume in the lenght of my hair, it works fine, a bit the same as a normal hair spray but lighter. Yes it’s true both of the products are Quick in use!

The dry shampoo I used a day later when my hair got a bit greasy. This works fine like an normal dry shampoo does. The smell is really good and fresh! You do have to watch out with applying since it can leave a bit of a white haze which we don’t want. I did used a bit to much but after brushing it out the white haze was gone and my hair was fresh and not greasy anymore!

Keune quick styling, Blond, hair, Keune Quick styling, bun, 1310bynora,

En voor de gene die van een knot houden! Met deze producten in je haar blijft jou knot een stuk beter zitten en ziet hij er ook veel dikker uit dan zonder producten! Hier hou ik wel van aangezien een knotje bij mij door het stijle haar toch vaak uitzakt! Daar heb je geen last van met een beetje volume powder en press wax!

ENG | And for the bun lovers! With these products your bun will stay perfectly in place and has a bigger look then your own hair really is! I really like that since i do have straight hair and my buns are always saggy. With the volume powder en press wax you won’t have that problem any more! 

1310bynora, keune styling, hair,

Wat vinden jullie van de producten en van mijn haar transformatie met deze producten? Gebruik jij Keune in je dagelijkse styling routine?

Je kun Keune vinden bij kappers en in verschillende webshops!

ENG | What do you think about my hair transformation with the Quick style products from Keune? And do you use Keune in your daily styling routine?

You can find Keune at various hair dressers and in various online webshops! 

Hair, Blond, Keune quick styling, 1310bynora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
De producten in deze post heb ik opgestuurd gekregen.