Outfit | Seeing stars and blue Sneakers!

Outfit, blogger, 1310bynora, star shirt, butterfly tattoo,

Annora Klappe, outfit, style, whitejeans White jeans, ripped jeans, details, Look, Sneakers, sporty, casual, Details, look, stars, white jeans, blond hair, 1310bynora Fashion, blogger, style, 1310bynora Outfit, star shirt, white jeans, blue sneakers, 1310bynora, Blue sneakers, Twinkeltje, 1310bynora, style Outfit, white jeans, blue sneakers, star shirt, Blue sneakers, white jeans, Ripped knees, Annora, fashionblogger, style, look, 1310bynora, Look, Starshirt, white jeans, blue sneakers,

Wearing | Shirt: Yesstyle* / Jeans: Lovelywholesale* / Scarf: Oldie / Sneakers: Twinkeltje*/

Uhmm Annora wat is het daar zonnig? Ja klopt dit was namelijk vorige week haha! Nu is het omgekeerd het is koud en regent pff :p Maar gelukkig had ik deze look nog om met jullie te delen! Lekker in het zonnetje en zelfs met korte mouwen 🙂 Ik draag eindelijk weer eens een witte jeans en men blauwe sneakers vond ik daar wel perfect bij passen. Maar de echte eyecatcher was het shirt! Deze heb ik al een tijd, hij blijft toch leuk en ik draag hem ook graag!

Wat vinden jullie van de look en de combinatie? En voor de dutchies een fijne Koningsdag!

Ahhmm Annora what is it sunny out there? Well that’s right because this look was shot last week! Now the weather is rainy and cold 😛 But lucky me I had this look to share with you! All happy in the sun and even with shot sleeves 🙂 Finally wearing my white pants again combined with the blue sneakers which i find a perfect match together. The real eyecatcher is the shirt of course, i own it for a long time already but it’s still a cutie and i love to wear it!

What do you think about this look and the combination? And for the Dutchies a happy Kingsday!

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me