Beauty Review |MUA Conquer the contour

Mua Conquer the contour collection, beauty, review, 1310bynora

Mua Conquer the contour collection, beauty, review, 1310bynora

Vandaag review ik de producten uit de MUA Conquer the contour lijn! Ik laat je weten of dit echte aanraders zijn en wat ik er van vind. Daarbij maakte ik ook met alle producten een look!

Today I am reviewing the products from the MUA Conquer the contour collection! I am letting you know if these are recommendations and of course how I think about it. And with the products i created a look to!

Make up look with MUA Conquer the contour collection, 1310bynora.com Review, beauty, Rhapsody palette mua, swatches,

Rhapsody eye and face palette €6,99

We beginnen met het Rhapsody palette!
De twee creamy kleuren kun je gebruiken als highlighter op je gezicht, er komt niet heel veel kleur vanaf en eigenlijk zie je hem gewoon niet echt zitten. Wel vond ik deze super makkelijk om even onder de oogschaduw zelf te doen.
De kleuren van de oogschaduws vind ik mooi het past in mijn staartje kwa natuurlijke looks, wel is het zo dat het pigment moeilijk aan te brengen is. Sommige kleuren pakt hij heel goed kwa pigment uit. Maar bij een paar kleuren is dit veel minder. Ook met het aanbrengen moet je hierom denken je moet wel een paar keer overnieuw door de oogschaduw heen om meer kleur te krijgen.
Wel vind ik dat de oogschaduws mooi blenden met elkaar en makkelijk zijn om mee te werken.
Is dit palette nou een aanrader? Als je nog geen oogschaduws in deze kleuren hebt en je opzoek bent naar een fijn budget palette dan wel sommige kleuren poppen eruit en zijn prachtig! Heb jij al een soort gelijke dan zou ik deze overslaan.

Starting with the Rhapsody Palette!
The two creamy colors are there to bring on as a highlighter on the face, but you barely see those which is a bummer. I did use them underneath my eyeshadows to make the colors pop more and that worked out!
The colors from the eyeshadows are really pretty, they perfectly fit in with the colors I prefer on my eyes. With pigmentation they are a bit hard to aply.. one is really good the other one a bit less. You do have to get eyeshadows a few times before the color pops up the right way on you eyes. On that note they do blend really good and are easy to work with!
Well is this palette a recommendation? I think when you don’t have colors like in this palette it is it’s on a nice budget to! But when you do have similar colors already I would not buy this palette.

Eye define volume & line mascara, review, swatches, 1310bynora

Eye define volume mascara & Line mascara €5,49

Eerst dacht ik wow dat is een behoorlijk kajal stuk hoe krijg je hier nou je ogen netjes zwart mee. Maar dit werkt echt super fijn en ook blijft de kajal behoorlijk goed zitten! Ik gebruikte hem op mijn waterlijn en tussen de wimpers. Het geeft je look echt net wat meer!
De mascara vind ik niet heel bijzonder. Het is een prettige mascara maar je moet uitkijken in hoeveel je aanbrengt bij mij bleven de wimpers wat aan elkaar plakken.
Maar samen is dit echt een win win! Ik zou je dit product zeker aanraden want de kajal is heel fijn en makkelijk!

At first i thought wow that’s a big kajal liner piece.. how in earth this will be easy to get on the eyes. But it works really great! And it also stays on for a long time. I used it on my waterline and between the lashes. It really ads that more to your look! The mascara it self is not special and does the job nice. You do have to watch out with bringing on, with me it got a bit sticky i think i went with to much! But together this is a real win situation! I would recommend it especially for the kajal liner! 

Luxe bronze & Sculpt contour kit MUA review swatches, 1310bynora

Luxe Bronze & Sculpt Contour kit €7,49

En dan komen we aan bij de grote favoriet voor mij uit deze collectie! Jah deze vind ik echt prachtig het pigment is goed en opbouwbaar op het gezicht hij contourd heel mooi en het blenden doet hij ook goed! Zeker een aanrader en ook supe prettig dat het een 2 in 1 is!

And then my big fave from this collection! Yes I really love this one! The pigment is really nice and you can build it up on the face. It’s perfectly for the contouring and also the blending goes very well! Yes for sure a recommendation, and also pretty good that it is a 2 in 1!

Pro base mattify mist MUA , review, 1310bynora , beauty

Pro base mattify fixing mist €6,99

En dan nog de fixing mist, sinds ik fixing mists gebruik zit mijn make up veel mooier op het gezicht. Ik vind deze dan ook erg prettig. Het is niet een hele lichte mist als je sprayed maar volgens mij komt dit ook omdat deze mist matteerd. Wat ik prettig en goed vind werken! Ja als jij nog niet een fixing mist bezit zal ik je deze zeker aanraden!

And then the fixing mist, since I started using fixing mist my make up stays on a lot prettier then before! And again this one is really nice. It is not a real soft mist but a bit bigger, I think this is because of the mattify. It does the job with mattifing good! If you don’t own a fixing spray jet this is one is definitely worth a try!

Make up look with MUA Conquer the contour collection, 1310bynora.com Make up look with MUA Conquer the contour collection, 1310bynora.com

Wat vind jij van de producten en mijn look hiermee? Je vind de producten bij de kruidvat vinden of online op kruidvat.nl!

What do you think about the products and my look with it? You can find the products from Mua at the kruidvat our online at kruidvat.nl!

MUA conquer the contour (8)

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
These product been sent to me, Thank you Mooi pr!