Mijn eigen power look met Eyes lips face!

Power look met Eyes lips face

In samenwerking met eyes lips face heb ik voor deze maand *De maand van de vrouw* een Powerlook gemaakt!
Dit is een breed term want wat is een Powerlook? Dat is iets persoonlijks en de mijne is dat ook! Eerst laat ik jullie de mooie producten zien waarmee ik deze look gecreëerd heb en onderaan het artikel vind je mijn eigen Powerlook!

In collaboration with Eyes lips face i created a Powerlook for this month *the month of the woman in the NL*
But what do we see as a Powerlook, this is very personal and mine is to! First up I am showing you the beautiful products I chose to create this look and on the end you can find my Own personal Powerlook!

ELF Make up products, Eyes lips face.

De producten die ik uit koos om mijn look mee te maken / Products i chose to create my look with:

 Elf Eye Enhancing Eyeshadow, Blue Eyes 2 / Elf Blush, Candid Coral / Elf BB Crème SPF 20, Fair / Elf Jumbo lippotlood, Natural / Elf Waterproof mascara voor langere en vollere wimpers, Black /

Swatches elf blush en oogschaduw palette

Het oogschaduw palette vind ik erg mooi de natuurlijke kleuren en ook de donkerblauwe kleur om net wat meer power te creëren. Wel brengt de oogschaduw wat poederig aan dus deze zal ik voor de concealer en foundation aanbrengen dan zit je goed!

The eye shadow palette i really like, the natural colors and then the dark blue to create a bit more power. It’s brings on a bit powdery so i would recommend putting the eye shadows on before the concealer and foundation then this is a great one!

De blush in de kleur Candid coral, de swatch zie je boven de oogschaduw swatches. Nouja je ziet hem niet heel goed want dit is echt een heel licht kleurtje die ik net even wat donkerder had verwacht. Ook op mijn gezicht zal je straks zien dat de blush heel minimaal aanwezig is. Dat maakt hem wel heel goed geschikt voor de lichte huidjes!

The blush in the color candid coral, the swatch you see above the eye shadow swatches. Our well you don’t really see it clear since it’s a really light color that i expected to be a bit darker. On my face as you will see in the look it’s very minimal to see. This does makes the blush perfect light skin tones!

Swatches, Elf jumbo lip potlood en Elf BB cream

De Elf BB Cream met 20 SPF in de kleur Fair , de spf in deze bb cream maakt hem echt super fijn want dit is gewoon perfect in de zomer. Ik vind het een fijne BB cream, hij dekt niet heel veel maar maakt je huid net wat egaler en hij ruikt heerlijk!

The Elf BB Cream with 20 SPF color Fair, the spf in this bb cream makes it super nice since it will be perfect in the summer! I really like this BB cream, the coverage is minimal but it even outs your skin great and the smell is perfect and really nice!

Het Elf Jumbo lippotlood in de kleur Naturel. Wauw deze is wel heel mooi zeg! Zoals je kan zien maakt hij mijn lippen mooi naturel en past het goed bij mijn huidskleur. Ook brengt ie fijn en precies aan wat best heel handig is. De houdbaarheid is rond de 4 uur dus deze gaat wel mee de tas in om hem bij te werken. Onder een lipstick is hij wellicht ook heel mooi en dit zal de houdbaarheid ook langer maken op de lippen!

The Elf Jumbo Lippencil in the color natural. Wauw this one is really pretty! As you can see it makes my lips nice and natural the color is a good fit with my skin tone. It brings on pretty easy and precise which is very handy. And the durability on the lips is around 4 hours, so this one is going with me in the bag if i want to wear it all day. I think underneath a lipstick this the durability will be longer and it will be pretty to wear it in combo to!

De Elf waterproof mascara in zwart voor lange en volle wimpers. Een fijne basic mascara hij verricht geen wonderen maar is wel gewoon een goeie en fijne mascara, plus hij is waterproof wat best heel fijn is en er voor zorgt dat je krul in de wimpers langer houdt! Het geeft een mooie natuurlijke look maar het volume mis ik een beetje.

Elf Waterproof Mascara in Black for long and full lashes. A nice basic mascara this delivers no wonders but it is a good and nice mascara. And it’s a waterproof one which also causes to hold your curl in the wimpers a lot longer! It gives a nice natural look but i do miss the volume a bit!

Laten we nu een kijkje gaan namen naar mijn eigen Powerlook gemaakt met deze producten!
Let’s have a look at my own Powerlook created with this products!

Mijn powerlook met Eyes lips face

En wellicht konden jullie dit een beetje verwachten of juist helemaal niet.
Want wat is nu een power look zo’n look met heel veel make up of een look die de natuurlijke beauty laat zien?
Voor mij is dit het laatste, ik ben gek op make up en gebruik het graag maar eigenlijk altijd op een natuurlijke manier en not to much! En dit is de look die ik daar bij vind passen mijn powerlook is een minimalistische natuurlijke make up look waarin je je eigen beauty laat zien! En dan om de power of make up even te laten zien hieronder een shot van de before and after! Zo kun je zien wat een klein beetje make up met mijn gezicht deed *Die iets wat vermoeid zag* Tot een fris en fruitig gezichtje haha!

And maybe you could expect this our totally not.
Because what is a power look? One with a face full of make up our one that show your natural beauty to?
For me it’s the last one, i love make up and love to use it, but always on a natural way and not to much! And this is a look that fits perfectly with that and which i find fitting in my own Powerlook a minimalistic and natural make up look that shows your own beauty! And then to show you the Power of make up a Before and after picture.
You can see how much a bit of make up can do to my *a bit tiered face* to a fresh and nice face 😉 Haha!

Power look met elf (9)

En dan nog wat details en meer foto’s van de look!

And here some more pictures from the look with details!

Power look met elf (8) Power look met elf (4)Look, make up eyes lips face natural power look

Wat vinden jullie van de make up look en van mijn gedachten over een power look? Zou jij ook gaan voor de natural beauty look of zou je gaan voor een full face make up look wat ik ook heel erg mooi vind maar niet echt bij mij past!

Ik ben heel benieuwd dus laat het zeker even achter in de comments! Een fijne dag allemaal!

What  do you think about my make up look and about my thoughts of a power look? Are you also going for the natural beauty look our would you for a full on face make up look which I also really find pretty but  just don’t suits with me! 

I am really curious so let me know in the comments! Happy day everyone!

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
dit artikel bevat producten die ik heb gekregen .