Outfit | Sun and Sneakers.

Blogger, Outfit, sneakers, grijze jeans,

Look, grey jeans, light knit Personal style, 1310bynora, fashion blogger, blogger Details, witte sneakers, Look, 1310bynora.com, fashion, blogger, look Sun and sneakers, outfit, look, style Outfit, look, personal style, 1310bynora Sun and sneakers, look, 1310bynora, Annora Klappe J inspired sneakers, twinkeltje.nl, outfit, 1310bynora, Outfit, style, lichte kleuren, sneakers,

Wat ik draag | *Sweater: Only / Jeans: H&M / Scarf: Oudje / *Sneakers: Twinkeltje.nl vind ze hier! / *Zonnebril: Oudje

Heerlijk hoor dit weer nog steeds schijnt de zon en dat maakt het outfit foto’s schieten zoveel leuker ;).
En dan ook nog nieuwe sneakers aan mijn voeten helemaal top dus! Gisteren liet ik ze jullie al zien en dan nu ook vandaag in een outfit! Met blote enkels want dat is nu weer helemaal toegestaan ook al is het nog best wel koud.
Gecombineerd met een rustige look, een grijze jeans en een licht gebreide trui van only, daarbij een zomerse sjaal en natuurlijk een zonnebril haha! En de wind die zorgde nog even voor wat verschillende haar stylen 😉
Wat vinden jullie van deze outfit en hoe vind je de nieuwe sneakers staan?

ENG | So nice this weather, the sun is shining already for a whole week and that makes shooting looks much more fun.
Ad some new sneakers on my feet with that and it’s even better haha! Yesterday i already showed you my new sneakers and here they are already on in a look! With bare ankles because that is now also aloud even thought t’s still pretty cold.
Combined in a quiet look, grey jeans and a light knitted sweater from only, a summery scarf and of course sunglasses! The wind also created some different hairstyles with it 😉
What do you think about this outfit and what do you think about the new sneakers on my feet?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items gemakeerd met * Heb ik gekregen