Outfit | Noisy may shirt.

Red slipon sneakers, grijs shirt, ripped jeans,

Ik mocht 2 uitgekozen items ontvangen via Sans-online.nl een kleding webshop waar je onder andere super leuke blouses vind *ook van die fijne basic blousjes*, shirtjes, Jeans zoals ik die ook draag,  al is dit meer een tregging die eruit ziet als een jeans. En ze verkopen natuurlijk nog veel meer waaronder ook nog schoenen en accessoires en nog veel meer kleding items! Ik laat je vandaag mijn nieuwe items zien in deze outfit!

ENG | I chose these 2 new items to receive from Sans-online.nl, a Dutch clothing webshop where you can find super pretty blouses *also the nice basic blouses*, Shirts, Jeans like i am wearing though this is more a tregging that looks like a jeans! And they sell a lot more, think about shoes and Accessories and other clothing items definitely worth taking a look! Well today I am showing you my new items in this outfit!

Outfit, personal style, look, 1310bynora, fashion Look, style, casual, sporty, 1310bynora Rug details, Noisy may shirtje, gebreid vest, Gebreide cardigan, blauwe jeans, tregging, look, outfit Outfit, 1310bynora, fashion blogger, details Details, noisy may, pieces tregging, Outfit, pieces, dc shoes, noisy may, New yorker, DC Shoes, sneakers, slipons, red sneakers, Noisy may t-shirt, look, 1310bynora, white knit

Wat ik draag | Cardigan: New Yorker / *T-shirt: Noisy may / *Tregging: Pieces / Sneakers: DC Shoes /

Het shirt dat ik draag is van het merk noisy may echt een heel leuk merk dat sans-online dus ook verkoopt! Ik heb hem iets groter gekozen en dat pakt goed uit zo is hij net even wat langer en wijder en ja daar hou ik wel van haha.
De tregging heeft een soort jeans stof en is van pieces een perfect editie in mijn kast aangezien hij super comfortabel zit en er heel leuk uit ziet ik vind die scheuren op de knie altijd zo leuk jullie?
Verder combineerde ik de look met mijn rode slipons en een dik gebreide cardigan!
Wat vinden jullie van de outfit en van de nieuwe items?

ENG | The shirt i am wearing is from the brand Noisy May, a real fun brand that is also being sold on sans-online! I did chose it in a bigger size then M and that went well it’s a bit longer and wider and yes i love that haha!
The tregging which is from a jeans fabric is from pieces and a perfect add in my closet since it’s super comfortable and i love the ripped part on the knees do you also like that?
I combined it with my red slipons and a knitted cardigan!
What do you think about this look and about the new items?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items gemakeerd met * Heb ik gekregen