As it lays | Simple Spring look!

Look, Streepjes, wit, Spring, lente look

Witte sneakers, Twinkeltje, Outfit, flatlay, Spring look, witte jeans, streepjes, Streepjes shirt, witte jeans, Outfit, Simple spring look, witte jeans,

Wat je ziet liggen | T-shirt: H&M / *Broek : Lovelywholesale / *Sneakers: Twinkeltje.nl / Ketting: H&M /

Ja we zijn er eigenlijk allemaal klaar voor, de lente! Het was deze week super mooi weer en dus gaat de kleding ook weer de andere kant op! Lichte kleuren vrolijke looks big smiles en het zonnetje HEERLIJK! Deze look stelde ik samen voor een fijne lente dag! Wit en streepjes zijn nog steeds helemaal in de trend, ik vind trouwens dat streepjes altijd trend zijn haha. En daar onder voegde ik mijn nieuwe sneakers toe van Twinkeltje die er perfect bij passen!. Vandaag is het helaas wel wat slechter weer, maar ik hoop dat de zon er snel weer bij mag komen :P!

Wat vinden jullie van deze outfit en zijn jullie ook fan van die simpele maar leuke look?

Yes we are so ready for it, Spring time! Last week the weather was amazing and with warm and summery weather the clothes are also changing in to the light and fun colors, Look with big smiles and the sun SO GOOD!.
This look i put together for a nice spring day! White and stripes are totally on trend. I find that stripes are always on trend btw. With that i added my new sneakers from Twinkeltje that perfectly fit with this look!.
Sadly today the weather is not so sunny and more rainy and cloudy, let’s hope the sun comes back soon :P!

What do you think about this outfit and are you also a fan of a simple Spring look?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items gemakeerd met * Heb ik gekregen