Beauty Review | Isadora twist up matt lips

Beauty Review Isadora twist up matt lips (1)

Vandaag review ik de Isadora twist up matt lips 51 Bohemian komt uit de Riviera collectie voor de lente 2016!
Ze hebben nog meerdere producten uitgebracht voor deze collectie waaronder ook nagellak hiervan laat ik jullie ook snel eentje zien! Maar nu eerst over naar de lipstick!

ENG | Today I am reviewing the Isadora twist up matt lips 51 Bohemian from the collection Riviera spring 2016!
They also brought out more products in this collection, also nailpolishes and from those I will show you one later on the blog to! But first all about this lipstick!

Isadora twist up matt lips 51 Bohemian, Lipstick, Review,

De verpakking | Een mooie simpele verpakking, Niet te groot en niet te klein.
Je kunt de lipstick uitdraaien en er zit aardig wat in!

The package | I like the simplicity in it, not to big not to small.
You can twist up the product and this contains pretty much!

Isadora twist up matt lips 51 Bohemian, Swatch, make up

De lipstick zelf | Wat is het een mooie kleur! De tint heet 51 bohemian, hij past althans dat vind ik mooi bij mijn huid! Brengt makkelijk aan en voelt ook niet droog aan op de lippen. De finish vind ik mooi hij is niet heel erg mat mat maar zeker geen big shine, na een uur is ie wel echt matt! Ik vind het mooi dat je de kleur echt kan opbouwen en zo het gewenste resultaat kan bereiken!

The lipstick it self | I Love the colors, the color is 51 Bohemian, I think it’s a nice fit with my skin tone! It applies really easy and doesn’t dry out your lips! The finish I like, but it’s not that matt matt but also not shiny, After one hour it does looks really matt!  It’s pretty and it’s also nice that you can build up the color and in that way reach the result you want!

Isadora twist up matt lips 51 Bohemian, review, beauty

Mijn mening | De kwaliteit vind ik goed, Het blijft sowieso de hele ochtend zitten en daarbij kun je de lipstick makkelijk mee nemen om hem bij te werken en dit is ook makkelijk om te doen. Ja ik ben tevreden over dit product! Het is een goede kwaliteit en voor de prijs van €13,95 krijg je er veel voor terug. Je kunt deze Isadora twist up matt lips vinden bij de douglas met in de nieuwe collectie nog 3 andere kleuren!

My opinion | The quality I find really good, it stays on for a whole morning and with that you can easily take it with you! Yes I am really happy with this product! It’s a good quality for a price €13,95 you get back a lot. You can find the Isadora twist up matt lips at douglas with also 3 other colors in the collection!

Kende jij het merk Isadora al en wat vind je van deze twist up matt lips?

Did you already know the brand Isadora and what do you think about the tist up matt lips?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Deze post bevat producten die naar mij zijn toegestuurd.