Beauty Review | Babor Spring/Summer make-up

Babor Review, Spring summer make up 2016

2 weken geleden liet ik jullie het persbericht van De Babor Spring/Summer make up 2016 zien!
Ik kreeg een aantal producten toe gestuurd om te reviewen en vandaag laat ik deze aan jullie zien en natuurlijk weten wat ik er van vind!

ENG | 2 weeks ago i showed you the Pr massage from the Babor Spring/Summer make up 2016!
I got some products in to review, and today i am showing them and of course i will tell you what i think about these new products!

Babor Make up look, review

De bovenstaande look creëerde ik met de 3 producten hier onder! Een natuurlijke frisse uitstraling en helemaal gericht op de zomer!

The look on the picture above i created with the 3 products underneath, A natural and fresh look that is perfect for summer! 

Babor eyeshadow stick review / Babor blush stick review and swatches

Babor eyeshadow Stick  03 Mauve / Babor blush stick 02 Pink

De swatches van de producten zien er super goed uit! De oogschaduw blijft de gehele dag heel goed zitten! Het is een mooie natuurlijke kleur en het aanbrengen hiervan is natuurlijk een makje zo in de stik! De Blush stick is eigenlijk ook super handig! Het sponsje aan de achterkant vind ik wel onnodig hierbij deze haalt de blush eerder er weer af dan dat hij het goed uitveegt dus dit doe ik liever gewoon met mijn vingers of met een kwast. Het pigment is heel mooi en je kan  het ondanks dat het een stick is goed opbouwen! Het voordeel aan deze blush is dat het direct heel erg natuurlijk lijkt het is een beetje creamy maar ook iets wat poederig, dit zorgt ervoor dat je hem heel mooi kunt blenden op de wangen!

The swatches from the products are really good! The Eyeshadow stays on perfectly the whole day! It’s a pretty natural color and putting this on is a really easy job with the stick! The blush stick is really handy to! I do think the sponge on the other side is a bit unnecessary it does not make the application easier and i rather use my fingers to blend it our a brush. The pigment is really nice, it’s a creamy but also a bit powdery substance, this makes it really easy to blend in with the skin! 

Babor Spring summer make up 2016 (3)

Lipgloss stick 05 papaya €17,50

Dan naar de Lipgloss, Zoals je boven in in de look al zag is dezer super vrolijk en bright! Een mooie pigmentatie en helemaal niet plakkerig! Hij blijft de hele ochtend mooi zitten ga je eten of neem je een snack dan moet je hem erna wel even bijwerken. Ik vind het een mooie kleur lekker fris en zomers hij laat mijn lippen zacht achter met een verzorgd gevoel.

Then the Lipgloss, As you already saw above in the look this one is super bright! A great pigmentation and not sticky! It stays on the whole morning, when you go and have a snack our lunch our whatever you do a little touch up is needed. I really like the color it’s fresh and summery, and the lipgloss leaves my lips soft with that cared feeling behind.

Babor Spring summer make up 2016 (5)

Babor Nailpolish Rose blossom €11,00

Over naar het nagellakje, en dit is toch wel echt een beauty! Eigenlijk wel heel simpel de kleur en de naam Rose blossom maar met zo’n mooi lakje kom je hier wel mee weg! Hij blijft 4 dagen perfect zitten op mijn nagels en het aanbrengen is ook een feest, hij lakt erg mooi en makkelijk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nude kleurtje die iets meer naar roze neigt voor op je nagels!

Let’s go on with the Nail polish, this really is a beauty! Also a bit simple with the name and the color though but with such a pretty polish it’s perfectly fine to keep it simple! It stays on perfectly for 4 days and bringing it on is also a party since it polishes really nice and easy. A good recommendation if you are looking for a nude color that goes in to the pink range a bit! 

Babor Spring summer make up 2016 (6)

En dan nog een keertje de gehele look iets dichter bij! Zoals ik al eerder zij in het persbericht, een handige make up collectie. Makkelijk en handig om mee te nemen en aan te brengen, en dat bewijst zich nu nog meer met een goeie kwaliteit en mooie swatches!

De Babor Summer/Spring make up 2016 is een goeie optie voor degene die graag een niet te moeilijke en snelle routine heeft in de ochtend!

Wat vinden jullie van de producten en van de look hiermee? Je kunt alle producten vinden op de website Babor.nl

And then again the whole look a bit closer! As i already said in my pr post this is such a handy make up collection. Easy and handy to take with you and now it approves and makes it only better with the good quality and swatches! The Babor summer/Spring make up 2016 is a great option for those who want a quick routine, easy to use make up. 

What do you think about these products and the look with them? You can find all the products on the website Babor.nl

Babor Spring / Summer make up, Review, Swatches, Look

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
De producten in dit artikel heb ik gekregen.