My Best Friends.

Damon and Xiam, best friend, presa canario, siamese cat,

Soulmate, bestfriend, presa, guarddog, dogo canario, Siamese cat, blue point, xiam, bestfriend, Dogo canario, presa canario, damon, best friend, love, dog, Siamese, cat, xiam, love, sweet, bluepoint, presa canario, dog, dogo, damon, love, sweet Siamese, theet, cat, bluepoint, cute, Presa canario, damon, Siamese cat, xiam,

These are my best friends.
Xiam and Damon love them so much and just wanted to share some pictures of them with you!
They are always making me happy and smile! soulmates for ever<3
Do you also have pets? What kind? tell me a bit about them i always love to know!

Dit zijn mijn best friends.
Xiam en damon ik hou super veel van ze en wou gewoon even een paar foto’s van ze delen met jullie!
Ze maken me altijd blij en aan het lachen! Soulmates for ever <3
Heb jij ook huisdieren? En wat voor? vertel me een beetje over ze vind ik super leuk om te weten!

Happy Friday everyone! XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /