Beauty | Catrice Liquid Camouflage high coverage concealer

Catrice Liquid Camouflage high coverage concealer

1310bynora, review, beauty, catrice concealers Catrice, concealer, review, budget, Catrice Liquid Camouflage high coverage concealer, review, swatches,

Catrice Liquid Camouflage high coverage concealer – Color Porcelain

This concealer from Catrice surprised me a lot!
I bought it only because the essence concealer was sold out and i thought well let’s give this one a try!
After using it now a few days I like it!
Between the one from essence and this one the difference is in the way you apply it, for me I like the substance better of this one it does not get in lines our anything! The only difference is in finish this one can be a bit more Orangy when you apply to much. I think i like this substance better because of the waterproof thing! *Well not like really shower proof and stuff but it is wind tear proof* I like how it sits on the skin and stays on all day!

In the pictures you can see that the coverage is pretty good, you see a bit of the birth mark but in real life you don’t find it back I did used 2 layers for it and it will get a bit orangy then! Since I always have blue cirkels under my eyes this is a big plus and red spots are not red anymore! You do have to apply this the right way if you are to slow it will be a bit splotchy and get orangy but if you do this with a brush quickly the finish is really nice.

So yes a nice concealer for a pretty budget of €3,59
You can find Catrice in Holland at the Kruidvat and Trekpleister.

Are you already familiar with this Concealer our do you want to try it?

 

Deze concealer van Catrice heeft me zeker verast!
Ik kocht hem eigenlijk alleen omdat mijn favoriet van essence er niet was, ik dacht laten we dan deze maar proberen! Na een paar dagen het gebruikt te hebben kan ik zeggen dat ik hem wel fijn vind!
Tussen de twee maakt het me niet zoveel uit, het verschil zit hem in hoe je het aanbrengt en de finish daardoor.
Wanneer je hierbij iets teveel gebruikt kan hij wat oranje uitvallen. Ik vind de substansie wel fijner werken van deze concealer hij trekt bij mij niet in de lijntjes en dat komt denk ik door de waterproof functie *al is die niet echt waterproof maar zeker wind traan proof enzo*. Ik vind dat ie prettig zit en ook goed blijft zitten!

Op de foto’s kun je zien dat de dekking best wel goed is. Je kunt op de foto een klein beetje van mijn moedervlek terug zien maar in het echt niet! Hiervoor gebruikte ik wel twee laagjes en daarbij zie je ook dat het iets oranje wordt.
Ik heb eigenlijk vaak blauwe kringen onder mijn ogen en hiervoor vind ik de dekking heel fijn en zo ook met rode vlekjes en puistjes. Je moet de concealer wel snel aanbrengen op de juiste manier want anders wordt ie snel vlekkerig en een beetje oranje. Voor mij werkte het heel fijn met een kwastje en dan laat ie ook een mooie finish achter!

Dus ja een fijne concealer voor een fijn prijsje van €3,59
Je kunt Catrice bij de kruidvat en trekplijster vinden.

Heb jij al ervaring met deze concealer en wat vond je ervan of wil je hem graag gaan proberen?

Happy Day everyone! XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /