My new Pentax KS-1!

Pentax KS-1 Camera, spiegelreflex, White

Pentax KS-1 Camera, spiegelreflex, White Pentax KS-1 Camera, spiegelreflex, White

Haii everyone! I am finally showing u my new Pentax camera today!
It’s a little while back since I got it, but they sent me the wrong color lens with it *I know bad service* And the right one I received on Friday 5 weeks later. But now it’s finally here i am so happy that it’s complete!
Even tough I did already used it of course with my other lenses!

It’s the Pentax Ks-1 in white grey :).
Before this I also had a Pentax, the k10d which is a really old one. The update was needed since the color saturation of the oldie was just not good and the shutter was so slow. But the trust in pentax is there and I already own lenses for it I went with a new pentax again!

After using my Ks-1 now for one month, I can say that I am so happy with it! The difference is there in the sharpness, the colors, the speed, yes the perfect upgrade for what i need right now.
Some say the design is not like a dslr but i love it! It’s different and very fashionable!
Ohh and focusing is now so much easier to with our analoge 50mm lens which is very good for the boyfriend shooting the outfit pictures!

So yes big YEEY For that! If you would like me to do a full review on it let me know and i would be happy to do this.
Are you a user of Pentax our familiar with the brand? And what do you think of this new beauty?

_______________________________________________

Heey allemaal! Vandaag laat ik jullie dan eindelijk mijn nieuwe Pentax camera zien!
Het is al een tijdje geleden dat ik deze binnen kreeg maar de shop stuurde mij de lens in een verkeerde kleur *Jup slechte service dus zal de shop ook niet aanraden* En de goeie kreeg ik afgelopen vrijdag pas binnen 5 weken later.
Maar nu is ie der eindelijk en ben ik super blij dat de set compleet is!
Al gebruikte ik de camera natuurlijk al wel met mijn andere lenzen.

Het is de Pentax KS-1 Camera in wit -grijs :).
Voor deze camera gebruikte ik de Pentax k10d, die al heel erg oud is. De update was nodig aangezien hij kapot was de kleuren waren niet meer goed en de shutter werd super traag. Maar mijn vertrouwen in het merk Pentax is groot dus koos ik weer voor Pentax met mijn nieuwe camera, plus het feit dat ik al lenzen heb die ik hier ook weer op gebruiken kan is dat een goeie keuze geweest!

Na een maand gebruik kan ik al zeggen dat ik erg tevreden ben! Het verschil is voor mij in grote mate te merken in scherpte, kleur, snelheid, Ja de update die ik nodig had voor nu.
Sommige mensen zeggen dat het niet echt eruit ziet als een DSLR kwa design, maar dat is juist waar mijn oog op viel bij de KS-1. Hij is anders en super fashionable ook nog!
Ohja en het focusen met een analoge lens is zoveel makkelijker geworden nu, dat is natuurlijk super handig voor mijn vriend die de foto’s altijd maakt met een analoge 50mm lens!

Dus ja een grote YEEY! Als jullie het leuk vinden een volledige review te zien van de camera laat het dan even weten en dan ga ik er mee aan de slag!
En ben jij een gebruiker van pentax of ken je het merk? Wat vinden jullie van mijn nieuwe beauty?

Happy Sunday everyone! XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /