Instasnaps January ||

Instasnaps, 1310bynora, fashion

1310bynora, instasnaps, fashion

A recap from the last 2 weeks on my Instagram @1310bynora! Lot’s of shoes since i like making those shots haha! Some with Damon & xiam and my dino sweater where i lived in the last days because i was sick. Lucky me i am feeling better again :)! How are you doing? And what is your instagram ?

Een terug blik van de afgelopen 2 weken op mijn instagram @1310bynora! Veel schoenen, aangezien ik het super leuk vind om zulke foto’s te maken haha! Sommige met dampi en xiam en mijn dino sweater waar ik zowaar in leefde afgelopen week omdat ik niet fit was. Gelukkig voel ik me weer beter! Hoe gaat het met jullie? En wat is jou instagram?

Have a lovely Sunday everyone! XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /