Outfit | Black loose pants.

Black loose pants, grey sweater, white sneakers.

Fashion, annora klappe, look, 1310bynora, Fashionblogger 1310bynora outfit, details Grey sweater, jim kersie bracelets, look, black Black loose pants, look, outfit, fashion, 1310bynoraLook, outfit, fall, black, grey Grey sweater, gemandi, Mishop

Wearing | *Sweater: Gemandi via Mishop / Pants: Oldie from H&M / *Sneakers: Reebok via Defshop / Scarf: J.Jayz / *Bracelets: Jim kersie /

Got some swag going on here with my Black loose pants!
And yes i own that pants already for a long long time, Happy to find it back and to pair it with the grey sweater white sneakers and a dark green scarf! What a comfy look and what do you think about these pants? I think i need more loose pants haha.. always ending up with skinny’s tough but these are so comfy and cool!
What do you think about this look? Have a lovely day <3!

Hier is een beetje swag gaande met mijn zwarte wijde broek!
En ja die heb ik echt al heel heel lang, Blij om hem weer terug te vinden en te combineren met een grijze sweater witte sneakers en een donkergroene sjaal! Super comfy deze look, Wat vind jij van deze broek? I denk dat ik eigenlijk maar meer wijde broeken moet aanschaffen en toch eindig ik altijd bij skinny’s, maar deze is super comfy en cool!
Wat vind jij van de look? Hele fijne dag allemaal!

Hugs Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * are been given to me