Outfit | Black and white

Details, shirt, good oldie

Outfit, platforms, look, fashion Black and white, look, outfit, fashion white cardigan, black shirt, treggings, Outfit, look, black and white, Details, platforms, yesstyle, outfit, 1310bynora, blogger cozy cardigan, look, newyorker,

Wearing | Cardigan: New Yorker / Shirt: Oldie! / Treggings: H&M / * Platforms: Yesstyle /

I can’t even remember when I got this shirt but it goes way back, was a kind of hype on the internet back then do you remember? It’s still a cool shirt to wear so I combined it in this look with all black and a white cardigan! Such a cozy one, and my good old platforms! Wearing my new treggings i showed you yesterday to. What do you think about the combination?

Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik dit shirt heb gehaald of gekregen maar het gaat ver terug! Wel kan ik me herinneren dat het een hele hype was met die tekst enzo herinner jij het je ook? In iedergeval vind ik het nog steeds een leuk shirt om te dragen dus combineerde ik het met een helemaal zwarte look en een witte cardigan! Eentje die heerlijk cozy is samen met mijn good old platforms! Ook draag ik de nieuwe tregging die ik jullie gisteren al even liet zien. Wat vind jij van deze combinatie?

Happy friyay everyone :D! Hugs Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * are been given to me