Beauty | MUA Metallic, with full face make up look!

MUA Metallic, beauty, review

MUA Metallic get the look! A new product range from MUA and i am showing u 2 of the products today!
And to finish it of i made a full face look for you with these 2 products!

MUA Metallic Get the look! De nieuwe producten van MUA en ik laat je vandaag 2 ervan zien!
Om het compleet te maken laat ik jullie ook een gehele full face make up look zien waarbij ik de producten heb gebruikt!

MUA, eyeshadow, brow palette MUA alchemy palette

The MUA luxe metallic palette – Alchemy €5,99 |

A beautiful palette with a satin feel! Which is amazing for leaving that metallic finish.
There is also a primer in this palette which is a great thing, your eye shadow stays on very well and doesn’t get in the lines. Above you see the swatches with and without primer, this doesn’t make a big difference. the pigment is great and also the colors are really nice!

Een super mooi palette waarbij de oogschaduw een satin feel geeft! Dit vind ik mooi en het zorgt voor die metallic finish.
Ook zit er een primer naast de oogschaduw’s, super handig en hij werkt goed, laat het de hele dag mooi zitten en het kruipt niet in de lijntjes! De swatches zie je hier boven aangebracht zonder en met primer hierbij zie je eigenlijk geen verschil. Het pigment is heel mooie en ook ben ik te spreken over de kleuren.

Mua pro brow dark palette

The MUA Brow kit – color dark €5,99 |

Meh this one came in broken, but i cleaned it a bit and made i picture ready to still show you!
I like the pigment of this palette, it’s not o much as we don’t want it to be to much for the brows!
The light brown color is perfect for my brows the black color for my brows to dark so I used in the full face look as a soft eyeliner.  The highlight i use under my brows this blend perfectly with my skin tone! The wax to keep the brows in place works not very well get’s a bit messy, I rather use a brow gell than the wax.

Dit palette kwam een beetje kapot binnen, ik heb geprobeerd het schoon te maken en deze toch een beetje netjes op de foto te zetten.
Het pigment van dit palette vind ik heel fijn en goed niet te veel maar toch wel iets, dat is wat we willen om je wenkbrauwen bij te kleuren! De licht bruine kleur is perfect voor mij. De zwarte is wel wat donker vind ik zelf maar deze heb ik in de full face look als soft eyeliner gebruikt. De lichte kleur gebruik ik onder mijn wenkbrauw deze blend perfect in met mijn huidskleur!
Ook zit er een wax in rechts onder deze vind ik niet zo prettig werken het is snel vies. Dan gebruik ik liever een wenkbrauw gel om ze op het plek te houden.

Beauty MUA Metallic, with full face make up look! (4) Beauty MUA Metallic, with full face make up look! (3) Beauty MUA Metallic, with full face make up look! (8)

Full face look |

With the products and others like the Sans Soucis primer and fixing spray that i showed you earlier this week i made a full face look!

Met de producten en nog meer andere producten zoals ook de Sans Soucis primer en fixing spray die ik eerder al aan jullie liet zien heb ik een full face look gemaakt!

Full face make up , products, used,beauty

What do you think about these palettes and about my make up look with it? You can find MUA at the Kruidvat!
Wat vind jij van deze palette’s en van mijn make up look ermee? Je kunt MUA vinden bij de Kruidvat

Have a lovely weekend en voor de dutchies een fijne Sinterklaas!  Hugs Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
this post contains items that been sent to me.