Beauty | Paula’s Choice

1310bynora, Beauty review, Paula's choice, Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex with SPF 30

For 4 weeks i have been testing the Paula’s Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex with SPF 30 with antioxidants.
Today i am telling you what i think about this day cream!

Voor 4 weken heb ik de Paula’s Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex with SPF 30 with antioxidants getest.
Vandaag vertel ik jou wat ik van deze dagcrème vind!

1310bynora, Beauty review, Paula's choice, Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex with SPF 30 1310bynora, Beauty review, Paula's choice, Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex with SPF 30

First about the packaging; It’s very hygienic the tube is handy and it is economical in use.
Then about the day cream; I choose this product to be sent to me because i have a oily combined skin.
There are some parts on my face that are really oily and 2 parts that are really dry and the rest is normal.

Using it for one week left a good result already, nothing happend with my face as in spots our anything. That’s good because mostly i have the problem when i start using an other product than my beloved zwitsal creme i break out and spots are all over. The scent of the crème is 100% fragrance free it does smells a bit like sunscreen though, there is a spf 30 in it which is a big plus maybe it’s because of that. For the rest you don’t smell it. The leaves a matte finish after applying and it is very easy to apply! My oily spots on the face are not oily anymore and i am really happy with that!
The dry spots on my face are still dry that’s a bummer but i rather have a bit dry skin than a oily one.
So yes it does the work how it promises!
Would i recommend this Moisturizer ? Yes, But if you also have dry skin combined with oily i would go for something else Paula’s choice also sells these! It’s not a very cheap moisturizer but it is worth the investment!

You can find the products from Paula’s Choice on their website Paulaschoice.nl and the moisturizer you find here!

 

Eerst over de verpakking, deze vind ik prettig hij is hygiënisch en zuinig in gebruik.
Dan over de dagcrème zelf, Ik koos deze gebaseerd op mijn gezicht, mijn huid is gecombineerd veel plekken zijn vetter de rest normaal en kleine plekjes zijn wat droog.

Na een week de crème te gebruiken was ik al best tevreden, er gebeurde namelijk niet veel. Meestal wanneer ik een ander product op mijn gezicht gebruik krijg ik overal pukkels, dus dat is een goed teken!
De geur van de creme is 100% geur vrij en zo ook kleurstof vrij, al ruikt het lichtelijk wel iets naar zonnebrand creme, wellicht omdat er in de creme een 30 spf zit wat een grote plus is!
Verder ruik je het niet op het gezicht. Na aanbrengen laat het een matte finish achter de crème trekt snel in en is prettig om aan te brengen.
Mijn vette gedeeltes op het gezicht zijn echt niet meer zo vet als dat ze waren en dat vind ik echt super het is nu eerder gewoon normaal! De droge plekjes vooral op mijn voorhoofd zijn nog wel steeds droog dat is iets jammer! Maar het product is dus zeker perfect voor een vette gecombineerde tot normale huid! Ik smeer een beetje extra zwitsal op mijn droge plekjes en dat werkt zo prima!
Zou ik dit product aanraden? Ja! Maar als jij een gecombineerde / droge huid hebt dan zou ik voor een andere gaan. Paula’s choice heeft hier voor ook producten! Het is niet een hele goedkope creme maar zeker de investering waard.

Je kunt Paula’s choice vinden op de website Paulaschoice.nl en deze Dagcrème vind je hier!

Did you already heard about the Paula’s Choice skincare products?
Heb jij al gehoord van de Paula’s Choice gezichts verzorging?

Happy day everyone! XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
this post contains items that been sent to me. Thank you MooiPR!