Outfit |Those high boots.

high boots, look, outfit,

Outfit, look, fashion, outfit, boots, knit, Look 1310bynora, fashionblogger, Fashion, blogger, outfit 1310bynora Details, look, high boots, 1310bynora, fashion, outfit black boots, black coat, look,

Wearing | *Coat: Oldie from persunmall / Sweater: H&M / * Taupe pants & Black boots from Twinkeltje.nl/ Scarf: Primark

Wearing my new high boots and pants from Twinkeltje.nl in this look! For me it’s so different to wear high boots, I maybe worn high boots one time before years ago! But I love to try out new things! The combination with the pants, white knit and black coat i find a good one with the boots!
Would love to know what you think about this look?

In de look van vandaag draag ik mijn nieuwe broek en laarzen van Twinkeltje.nl! Voor mij zelf is het heel anders om hoge laarzen te dragen, ik denk dat het jaren terug is dat ik een keertje laarzen droeg haha! Maar ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen! Ik vind de combinatie met de broek, witte trui en zwarte jas mooi bij de laarzen!
Wat vind jij van deze combinatie?

Have a lovely day everyone!
Big hugs Annora!

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * are been given to me