#MISHOP

Sweater, newin, mishop

#mishop, gemandi, newin Brand details, gemandi, newin Brunch sweater, gemandi,

 

Let’s have Brunch! 😉 in my new sweater of course!
It’s from the brand Gemandi, you can find this brand on MISHOP! The brand sells shirts with texts about food and that is always fun! The quality of the sweater is amazing! Can’t wait to show you it in a outfit! What do you think about it?

Laten we brunchen! 😉 wel in men nieuwe trui natuurlijk!
Hij is van het merk Gemandi, die je kunt dit merk vinden op MISHOP! Dit merk verkoopt nog meer shirts met teksten over eten en tja dat is altijd leuk! De kwaliteit van de trui is super! Kan niet wachten om jullie deze te laten zien in een outfit! Wat vind jij ervan?

Happy day!
Hugs Annora!

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /