Let’s go with CaptainTan / Bondi Sands review!

You can lay for hours in the sun working on your tan our you can go and get a good self tanner!
Today i am reviewing some of the Bondi Sands products from the webshop CaptainTan.nl, this is the first webshop in The Netherlands with all instant tanning products! 

Je kan uren in de zon gaan liggen om aan je kleurtje te werken of je kunt aan de slag gaan met een goeie zelf bruiner!
Vandaag review ik voor jullie producten van Bondi Sands uit de webshop CaptainTan.nl de eerste zelfbruin webshop in nederland!

So of to the shower as the instructions are scubbed my whole body and after the shower i putted some lotion on the dryer pars of my body! You can find those instructions back on the website from Captain tan. So yes don’t forget those dry parts, the tanning lotion will get in to the dry parts quicker that’s why you first put on lotion to get it more even with the other parts of your skin.

Voordat ik begon met mijn zelf bruin sessie nam ik een douche waarbij ik mijn hele lichaam heb gescrubd, daarna smeerde ik de droge gedeeltes in met lotion. Deze informatie heb ik gezien op de website van Captain Tan en zal voor het beste resultaat zorgen! Vergeet niet te smeren want de droge stukken pakken de zelf bruiner sneller op waardoor het dus donkerder zal zijn als je het niet van te voren insmeert!

Bondi Sands lotion – color dark | It is summer and we are already a bit darker then we would normally be, the color dark will do fine. What also count’s for the tanning lotion is how longer you leave the product the more difference you will see.
When putting the lotion on to your skin you will find the guide color this is a pretty dark one and helps you to bring it on even! The scent i find oke my boyfriend does not really like it though :p

Bondi sands Lotion – kleur dark | Het is zomer en hierdoor zijn we natuurlijk al wat bruiner de kleur dark zal dan ook gewoon goed werken voor mij! Ben je nou heel bleek van je zelf dan zou ik voor een lichtere kleur gaan of een kortere inwerking tijd.
Wanneer je de zelf bruiner aanbrengt zie je een donkere kleur whoot denk je dan maar dit is niet de uiteindelijke kleur, deze kleur helpt je met het aanbrengen zodat je goed kan zien of je alle plekken egaal hebt in gesmeerd.

Bondi Sands tanning Mitt | With the mitt you are applying the lotion on to your skin this is really handy and also great because your hands will not get brown!

It was pretty easy to bring on!
When your finished just double check and ad more product if this is necessary, then you just let it dry for 5 minutes!
After the whole process you can wear some lose dark clothing and wait for 3 hours to let it sit so i did! I picked 3 hours random i though one hour would be not enough to see difference and so i waited 3 hours haha! After that you just go and rinse off in the shower, do not rub because stains will be seen then! After the shower i padded dry with a towel. And brown you are!

Bondi sands Tanning Mitt | Met de tanning mitt breng je de zelf bruiner aan. Super handig want dit zorgt ervoor dat het egaal aanbrengt en ook dat je handen niet helemaal bruin worden “ook wel belangrijk :P”!

Het aanbrengen zelf is eigenlijk makkelijk, na het aanbrengen nog even een dubbel check en eventueel wat plekjes bij werken.
Dan laat je het even opdrogen, ik wachtte ongeveer 5 minuten voordat ik kleren aan deed. Losse donkere kleding trok ik aan om het helemaal in te laten werken.
Nou heb ik dit voor 3 uur gedaan omdat ik graag wat resultaat wou zien en dat ook op de foto goed kon vast leggen! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het korter te doen of zelfs langer al moet ik zeggen dat ik dat zelf niet zou doen.
Na het intrekken stap je onder de douche en spoel je je af , Alleen afspoelen verder niet wassen want zo maak je strepen.
Daarna dep je je droog met een handdoek! En bruin ben je!

Bondi Sands gradual tanning milk with SPF 15 | After the whole process i am applying the body lotion! This will keep your tan longer if you apply it everyday! + it has spf which is always a good thing on those sunny day’s!  The scent of this one is really nice and fresh also the structure is good!

Results! Yess big results! A pretty sunkissed skin and glow! Only on the heels i got some stains oops but that is also where my skin is really dry! I really like the result especially on my legs, on my upper half i found it a bit to much orange maybe that is because i already was a bit more darker here.
After the first shower i took with my new tan the orange glow was gone! So that’s no problemo anymore!
The color will stay on for at least 5 day’s! Depending on how much you shower! After the first time showering i became a bit lighter already but it’s still on! now already for 5 day’s!

Bondi Sands gradual tanning mil with SPF 15 | Nu we bruin zijn willen we dit zolang mogelijk behouden! Hiervoor gebruik je deze body lotion. Als je deze elke dag aanbrengt zal je kleurtje ook langer blijven zitten! Een grote plus vind ik dat de lotion spf bevat!

Eindresultaat! Ja dat is er zeker! Een mooie glow en zon gebruinde huid!.
Wel wat vlekken op men hak héhé dit zijn dan wel de droogste gedeeltes op mijn lichaam die ik denk ik iets dikker had moeten insmeren met body lotion, maar ja komt goed haha!
Ik vind het resultaat heel mooi op mijn benen, op mijn boven gedeelte van mijn lichaam neigt het iets naar oranje. Misschien is dit omdat ik al iets bruiner was op dit gedeelte van mijn lichaam. Gelukkig is na 1 keer douchen de oranje gloed al een stuk minder dus no problemo! Hoe lang het blijft zitten licht ook een beetje aan hoe vaak je doucht,  na 1 keer douchen bij mij was ik een stukje lichter geworden. Toch zie je nog steeds dat het erop zit en dat is al 5 dagen!

Where you already familiar with tanning and Bondi Sands?
For more tanning products you can take a look on CaptainTan.nl!

Was jij al bekend met het hele zelf bruinen ?

Voor meer zelf bruin producten kun je hier terecht op CaptainTan.nl!

Have a lovely day everyone!
Hugs Nora <3

This post contains products that have been send to me, 
Even though this doesn’t effect my own opinion. 
Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook Instagram / Twitter /