Review Irresistible Me!

Hair extensions, blond, review, Irresistible Me, Fashionblogger

Yes and then i had longer hair thicker and more volume?!
What did i need and how and do i like it?
Today i am giving you my look on the Irrisistible Me hair extensions!

En toen ineens had ik wat langer haar dikker en volume?!
Wat is hiervoor nodig en hoe bevalt dat eigenlijk?
Vandaag geef ik je mijn kijk op de Irresistible Me hair extensions!

package, how to keep you hair extensions, blond hair, silky touch, IrresistibleMe, Fashionblogger
Clip in hair extensions, blond hair, hair, Irresistible Me, Silky touch
Review Irresistible Me hair extensions, silky touch, girl, blond hair, fashion, fashionblogger,
Review Irresistible Me hair extensions, tail, hair in a tail, hair extensions in a tail, blond hair, how to wear hair extensions, fashionblogger, review, beauty

As you can see the extensions came in very nicely packed in a box with a bag and a hairnet!
There are 2 pockets in the bag 1 to open and see if your color fits right if not you can send it back and chose for an other color which i find super handy!, and the other one with all the extensions.I thought my color was a pretty good fit so i unpacked the bag!

Your see a set from 140 grams 16 inch named Silky touch Extensions in the color Silky golden blond (this set you can find here!).They look good and natural with different colors of blond yes i like the first look!It’s a little bit darker than my own hair but if you give it a brush it will blend in pretty well together.The only disadvantage i find is that the points are really dry, in the start that was not that bad but after a walk outside they became a bit different and yeah that is a bit of a bummer but hey we can always use the scissors to trim the points!

When i got the change to receive a set from Irresistible Me i instant thought Volume. Well length is nice but i would rather chose volume! And yes in this point the extensions really do a good job! If i would wear it all the time? noo that not i don’t got patience for that one haha:P
But every now and then i would definitely add some pieces into my hair and give it some more body!

Pros
They are natural in color and also the hair itself.
It’s a nice color that easily blends in with a bit lighter our darker hair.Soft and not heavy

Cons
The ends getting dry quick.
The biggest stroke is with a net, which means if you want to wear your hair in a higher tail you will see it.

More about the Extensions and about different types of set you can find here on IrresistibleMe.com
That is how i think about it and i would love to know your opinion?! And do you wear extensions sometimes?

—————

Zoals jullie kunnen zien kwamen de Extensions super mooi en netjes verpakt in een doos met een hoesje om het haar en een netje! Er zitten 2 vakjes in het hoesje het kleine vakje is om te testen of de kleur bij je past zoniet dan kun je ze terug sturen en omruilen slim en handig! Ik vond dat mijn kleur wel aardig overeen komt en dus pakte ik het uit!

Er zit een set in van 140 gram 16 inch genaamd Silky touch extensions in de kleur silky golden blond ( je vind deze set hier! ) Ze zien er mooi natuurlijk uit en de kleur valt me goed in de smaak! Wel is die ietsje donkerder dan mijn eigen haar maar het blend wel goed met elkaar dus dat schilt!

De set valt mooi met je eigenhaar mee als je het gewoon bijelkaar kamt en dat is toch wel belangrijk! Wat ik wel een nadeel vind is dat de punten ontzettend droog zijn.. in het begin viel het mee maar naar een wandeltochtje in de buitenlucht was dit een heel ander gezicht meh dat is toch een beetje jammer! Maar hej daarvoor kunnen we altijd de schaar nog gebruiken!

Toen ik de kans kreeg van Irresistible Me om deze set te onvangen dacht ik direct aan Volume!
Oke lengte is leuk hoor maar doe mij maar volume! En ja dit geeft echt wel wat meer body aan men haar en daar ben ik heel blij mee :)! Zal ik nou de set volledig iedere keer in doen?
Nee want daar heb ik geen geduld voor. Maar zeker wel voor zo nu en dan om men haar wat meer body te geven!

Voordelen:
Ze zijn natuurlijk kwa kleur en ook kwa haar
Mooie kleur die ook bij iets donkerder of lichter haar kan.
Zacht en niet zwaar

Nadelen:
De punten zijn heel snel droog.
De diktste strook haar is met een soort netje dus een hogere staart zou niet kunnen dit zal je dan zien.

Meer over deze extensions en andere soorten plus prijzen kun je vinden op IrresistibleMe.com
Dat is eigenlijk hoe ik erover denk! Ik ben benieuwd naar jou mening wat vind jij ervan?! En draag jij wel eens Exstensions?

Have a lovely day everyone!
Hugs Nora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook Instagram / Twitter /