Happy new bag!

Zoals jullie wisten was ik jarig geweest en van men verjaardags geld wou ik graag wat mooi’s halen voor mezelf en wat beter dan een mooie leren tas!
Ik ging voor deze beauty van Liebeskind berlin en ben er zo blij mee! Ik had nog nooit echt een leren tas gekocht ofzo en nu eindelijk! Daarom koos ik ook voor een zwarte die bij eigenlijk alles past!
Wat vind jij van mijn nieuwe liefde?! Ps: ik bestelde de tas hier!

As you might have know it was my birthday some weeks ago and from the money i got i wanted to buy something for me:)
What beter than a pretty leather bag 🙂
I ordered this beauty from Liebeskind berlin and couldn’t be more happy with it :)! I never had a real leather bag our something and now finally jeej! That’s also why i chose a to go with a black basic one that fits with everything! What do you think about my new love?! PS; I ordered the bag here!

Happy Sunday!
Hugs Nora <3

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook Instagram / Twitter /