Biocura Multi-intensive serum from the Aldi!

Vandaag laat ik je het multi intensief serum van biocura zien en ik laat je weten hoe ik hier over denk na 3 weken testen!

Today i showing you the multi intensive serum from biocura and i let you know what i think about it after testing it for 3 weeks!

Dit serum is een beetje een good oldie in een nieuw jasje.. althans dat denk ik vroeger gebruikte ik namelijk ook altijd een serum van de aldi die er net iets anders uit zag dus ja deze moesten we natuurlijk hebben!

Op de voorkant staat | Met een aminozurencomplex gletsjer water en aloë vera
Tja wat moet je hier nou van denken haha aminozuren dit ken ik alleen als iets voor het fitnessen maar het heeft te maken met de hydratatie van de huidt! Nou dat kan ik wel gebruiken want vooral op mijn wangen is mijn huid trekkerig en droog.

Na 3 weken dit te testen kan ik zeggen dat het een fijn serum is hij geeft het resultaat wat ze beloven en mijn huid is veel soepeler en ook wat meer gehydrateerd, het serum is wel best waterig maar hier stoor ik mij niet heel erg aan het is tenslotte Aqua complex haha.. het is erg hygienisch met het pompje, aan 2 keer pompen heb je genoeg voor het hele gezicht.
Er is wel een nadeel wat ik niet zo fijn vind dat is de geur.
Die is niet zo lekker.. het ruikt wat vreemd en zuur ofzo niet heel erg fris dus! Gelukkig is dit alleen even zo wanneer je het aanbrengt verder ruik je het niet op je gezicht en door de dag heen.
Ik merk dat het serum mijn huid goed doet dus zal het zeker blijven gebruiken ondanks de geur. Of ik het weer zal kopen … Nope want dan heb k liever iet’s wat fris ruikt.

This serum is kind of a good oldie, When i was younger i always used one from the aldi and it looks a bit like it! I could really use a hydrating serum since my cheeks are always dry!
After 3 weeks using the serum i can say i like it! The result shows my skin is much more hydrated.
It works hygienic and with 2 pumps you have enough for your entire face.
Only the smell.. i don’t like it it’s not really fresh while putting it on it’s weird lucky when it’s on you don’t smell it any more so i will keep using it since it does give good results!

Het flacon is super mooi en van glas dit geeft toch ergens wat een luxe gevoel en dan te bedenken dat het serum maar € 5,00 kost! Een koopje dus!

Hier nog even de voor en nadelen op een rij:

+ Maakt de huid soepel en zacht / Makes the skin soft and hydrated
+ Trekt snel in / absorbs quickly
+ Perfect voor als primer onder make up / perfect to use as a primer underneath your make-up
+ Geeft goed resultaat naar langer gebruik / gives good results after longer use.

– Ruikt niet lekker fris / the smell is not nice and fresh
– Is wel wat waterig / it’s a wattery substance

Deze serum raad ik wel aan als je niet veel waarde hegt aan de geur ervan hou je er niet van als iets wat vreemd ruikt als je het aanbrengt dan zou ik deze niet kopen.

I will recommend the serum if you don’t mind the smell that much but otherwise i would say search for something else!

Kenden jullie dit Biocura serum van de Aldi al of heb je hem ook wat vind jij er van?!
Did you knew about this serum or heard about it before?!

Have a lovely day!
Hugs Nora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook Instagram / Twitter /